Complete verbouwing van een woning in Didam

Start-bouwproject heeft de aanvraag gekregen om het tekenwerk en de vergunningen te verzorgen voor de complete verbouwing van een woning in Didam.

Deze landelijke woning krijgt een schitterende uitstraling die een toegevoegde waarde geeft aan de buurt. De landelijke stijl van de bestaande woning wordt behouden, waarbij oude elementen zoals de dak spanten en gordingen worden behouden. Dit alles wordt gedaan in een moderne vormgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van energiebesparende maatregelen. 

Aan de voorzijde wordt de bestaande woning compleet verbouwd. Hierbij wordt het dak vervangen, de buiten gevel na geïsoleerd, de kozijnen vervangen en een 3 tal dakkapellen toegevoegd.

Aan de achterzijde van de woning wordt het oude deel gesloopt, en wordt een nieuw gedeelte gerealiseerd die de woning voorziet van een grote leef-keuken en een luxe master-bedroom waarbij de oude ronde spanten en gordingen worden hergebruikt.

De woning wordt verduurzaamd door extra isolatie, een warmtepompinstallatie en een PV-installatie toe te passen. Door het toepassen van deze maatregelen besparen de bewoners veel op de energierekening, en kunnen in de toekomst volledig worden afgekoppeld van de gasaansluiting.

Ben je na het zien van dit project ook enthousiast geworden, en heb je plannen voor een verbouwing of het starten van een ander bouwproject?

Wij van Start-bouwproject helpen hier graag mee. Neem contact met ons op om vrijblijvend een advies gesprek in te plannen waarbij we samen gaan kijken naar alle wensen en mogelijkheden.