Realisatie van 2 woningen in een voormalige opslag-zolder in Winterswijk

Start-bouwproject heeft de aanvraag gekregen om het tekenwerk en de vergunning te verzorgen voor het realiseren van 2 woningen in een voormalige opslag-zolder in Winterswijk.

De voormalige opslag was voorheen niet bestemd om in te wonen. Dit was een mooie uitdaging waarbij we rekening hebben gehouden met de leefbaarheid, bedrijfsruimte op de begane grond, het geluid van het verkeer, parkeergelegenheid en de behoefte van de buurt.

In de woningen worden de oude spanten in het zicht gelaten wat in combinatie met een moderne indeling een prachtig beeld geeft. Door de open indeling krijgen de woningen een ruimtelijk gevoel en een luxe uitstraling. Een verbouwing met echte meerwaarde!

Ben je na het zien van dit project ook enthousiast geworden, en heb je plannen voor een verbouwing of het starten van een ander bouwproject?

Wij van Start-bouwproject helpen hier graag mee. Neem contact met ons op om vrijblijvend een advies gesprek in te plannen waarbij we samen gaan kijken naar alle wensen en mogelijkheden.